Ik krijg regelmatig de vraag of ik iets kan maken en wat dat dan kost. Het is lastig om vaste prijzen te geven, omdat bijna alle gemaakte producten maatwerk zijn. Dus je zit met verschillende maten, verschillende houtsoorten, verschillende afwerking, complexiteit van een tekening etc. Onderstaande prijzen geven een goed beeld maar definitieve prijs bepalen we altijd in overleg.

Hieronder enkele richtprijzen om een gevoel te geven wat het ongeveer kost. Heb je een idee, schroom dan niet, mail/bel/app en we komen er vast uit. 

Levertijden zijn afhankelijk van wat de wensen zijn, houd rekening met 1-5 werkdagen.


1. Naambordje, afmeting ongeveer 16cm x 32cm van massief Eiken. Gefreesde delen worden met verf ingelegd en het geheel wordt afgewerkt met olie. Plaatje kan naar keuze worden aangeleverd of overgelaten worden aan ons. Vrijwel elke lettertype is mogelijk evenals vele kleuren. Voorbeelden:

 Richtprijs € 20,-  / € 35,-


2. Wereldkaart. Een prachtige wereldkaart voor aan de muur. De wereldkaart wordt standaard geleverd in berken multiplex, in overleg kan het ook in een andere materiaal. Op dit moment kunnen we die leveren in de maten 135cm, 150cm en 180cm breed. De wereldkaart komt met mallen (foto 2) zodat alles op de juiste plek opgehangen kan worden. Ophangen kan afhankelijk van de muur met montage kit of zelfs met dubbelzijdige montage tape.

 

Prijs:

 • Breedte 135 : € 100,-
 • Breedte 150 : € 110,-
 • Breedte 180 : € 130,-

 3. Houten huisjes, deze zijn in allerlei varianten met allerlei teksten, namen en opdrukken mogelijk. Hieronder een paar als voorbeeld. Huisje 1. en 4. zijn met 3d letters gemaakt. 2 en 3 zijn met stickers gedaan. Ingefreesd behoort ook tot de mogelijkheden. Dus je bepaalt zelf de maat, tekst en in overleg de kleur. 

Richtprijzen:

 • Huisje 1 & 4 (3d letters) : € 7,50
 • Huisje 2 & 3 (beplakt): € 6,-  
 • Huisje blank hout (niet afgebeeld) € 3,50

Verpakking zoals op 2e foto is een meerprijs van 1,50, op die foto zie je huisje type 2. dus totaal prijs komt daarmee op 7,50 voor een kant en klaar kado.


4. Meetlat. De meetlatten zijn gemaakt van massief Eiken en geïnspireerd op de geboorte kaartjes of een specifieke wens van de opdrachtgever. De meetlat lengte kan in overleg maar vaak is meten tot 1,50 al afdoende omdat de kinderen daarna te groot worden voor zoiets op hun kamer, totaal van de meetlat komt dan op ongeveer 1,40 meter uit. Ook hier zijn er weer diverse mogelijkheden. We werken deze niet af met olie omdat dat het beschrijven zou bemoeilijken. De babies geboorte lengte frezen we bij de betreffende maat alvast in. Hieronder enkele voorbeelden.

 Prijs € 50,-


 5. Scrabble letters, deze letters zijn 9cm x 9cm vierkant en hebben een dikte van 2cm. Ze zijn gemaakt van massief Beuken hout. Op de foto in het midden zie je de letters met zwarte verf ingelegd. Op de rechterfoto zijn de letters oud gemaakt. Andere variaties en kleuren kunnen ook in overleg.

Richtprijzen:

 • Letter links (blank): € 2,50
 • Letter midden (zwart): € 3,50
 • Letters rechts (vintage): € 4,-

 6. Kinderbankje, deze zijn 50cm breed en 23cm hoog (andere maten kunnen in overleg ook) 

Richtprijs € 20,- / € 25,- (in feestelijke verpakking € 5,- meer, zoals op foto 4)


7. Letterblokken, deze zijn 4,5cm x 4,5cm x 4,5 cm. Deze zijn in 3 varianten mogelijk, blank (niet afgebeeld), alleen de letters een kleur of het gehele blokje een kleur. zie de voorbeelden hieronder.

Richtprijzen:

 • Blokken links (vintage): € 1,50
 • Blokken midden (geverfd): € 1,-
 • Blokken (blank): € 0,75

8. Dotted foto/Halftone op trespa, Voorbeeld foto is op formaat 40cm x 37cm. Dit kan van de meeste foto's gemaakt worden zolang er maar een redelijk verschil is tussen het onderwerp en de achtergrond omdat we het onderwerp moeten kunnen isoleren. 

    

Richtprijs € 50,-


9. Geometrische dieren Gemaakt van berkenmultiplex 9mm dik.  Zie voor meer voorbeelden de categorie woon decoratie op de homepagina. Afmetingen van de meeste geo-dieren is 50cm voor de langste zijde. Andere maten in overleg mogelijk.

Richtprijs € 35,-